Лисий Орлан Факти: Тварини Північної Америки

Загальні характеристики

Haliaeetus leucocephalus, або білоголовий орлан, є національною твариною Сполучених Штатів. Назва «білого орла» не означає, що орел насправді лисий. Назва означає "біла голова". Зрілі лисіє орлині переважно коричневого кольору над більшою частиною їх тіл, з білими головами і хвостами. Самки і самці видів мають однакові забарвлення, причому єдина різниця полягає в тому, що самки щонайменше на 25% більше розміру тіла і ваги, ніж самці. Їх хвости трохи довгі по відношенню до розміру тіла серед багатьох інших видів птахів, і трохи клиноподібні. Їх дзьобі жовтого кольору, великі і зачеплені. Їхні ноги та іриси однаково жовті кольору, а лисих орлів мають короткі і потужні пальці з великими кігтями. Їхні задні талони дуже розвинені і використовуються для пробивання їхньої здобичі, коли вони вихоплюють їх зверху. Їх ноги, між тим, неперетворені. Молоді, незрілі лисіні орлині переважно темно-коричневого кольору, строкаті з брудною білою плямою. Їх дзьобі чорні, а на кінцях - жовті. Білий орел досягає своєї статевої зрілості, коли йому виповнилося 3 або 4 роки. Ці птахи мають різну величину зрілості відповідно до місця їх знаходження. Чим далі від екватора і тропіків вони, тим більше вони стають. Білі орли важать від 3 до 6, 5 кг, довжина їх тіл близько 70-120 см, а їх розмах крил, як правило, становить від 1, 8 до 2, 3 м. Жінки, які більші за чоловіків, зазвичай важать щонайменше 5, 6 кг, порівняно з 4, 1 кг серед чоловіків-аналогів. Тривалість життя лисого орла в дикій природі становить приблизно 20 років від народження.

Дієтичні потреби

Лисих орлів є культовими хижими птахами. Більшість їх дієти складається з риби, але вони також можуть часто їсти туші дрібних ссавців, як кролики, зайці, білки, єноти та інші подібні земні здобичі. Вони, як правило, живуть поблизу водно-болотних угідь, великих берегів, внутрішніх вод або боліт, з яких вони отримують свої рибні дієти. Лисих орлів зазвичай роблять свої гнізда на зрілих насадженнях листяних або хвойних дерев. Вони переслідують великі і дуже високі дерева, щоб жити в оточуючих водах, які мають свої джерела їжі. Такі дерева в ідеалі повинні бути не менше 20 метрів.

Будинки білого орла

Лисих орлів є рідними в Канаді, Мексиці, Сен-П'єр і Мікелон, і в Сполучених Штатах. Птахи є чутливими до людської діяльності, а отже, роблять свої гнізда настільки далекими від людських порушень, наскільки це можливо. Часто їх можна знайти у мангрових болотах Флориди, затоці Чесапік, Вайомінгу та Південній Алясці. Одного разу значно загрожували, зусилля з збереження призвели до майже восьмикратного збільшення популяцій білого орла протягом останніх чотирьох десятиліть, а також на 72, 2% за останні десять років. Сьогодні величний птах занесений до списку «найменшого занепокоєння» у Червоному списку загрозливих видів, опублікованому Міжнародним союзом охорони природи. Одного разу тільки в Північній Америці, сьогодні птах поширився на Беліз, Бермудські острови, Ірландію, Пуерто-Ріко, Російську Федерацію і Американські Віргінські острови.

Sky High Life

Як відомо, лисих орлів є одними з найпотужніших льотчиків, і вони можуть літати зі швидкістю 56-70 км / год, коли ковзають або махають не обтяженими, і навіть до 48 км / год, коли все ще перевозять рибу або їжу. Навіть більше вражаюче, вони можуть також швидкість пірнають у 120-160km / h. Птахи є територіальними і мігрують тільки взимку, коли води, що утримують їжу, замерзають. Відомо, що вони перебувають у своїх місцях проживання протягом усього життя, рухаючись між північними та південними будинками, коли водойми замерзають, і повертаються протягом літа. Лисих орлів є спільними птахами, і живуть в пачках.

Оркеляння

Після розведення парою лисих орлів, самки відкладають яйця, і ці яйця вилупляться після двох місяців інкубації. Даний лисий орел, як вважають, спарюється з життям лише з одним партнером, і буде лише спаровуватися з іншим, якщо їх первісний партнер помер. Якщо товариші намагаються мати потомство і не встигли зробити це протягом декількох років, вони можуть також піти окремими шляхами і спробувати з різними новими товаришами. Вважається, що у віці трьох-чотирьох років у статеву зрілість вони готові до спарювання. Птахи повертаються до своїх місць проживання, де вони народилися, для того, щоб спарюватися, і робити це, дотримуючись вищезазначених закономірностей міграції. Утримання від білого орла полегшується вражаючими демонстраціями кваліфікованих «танців» у польоті. Тут, партнери переслідують, обрушуються, та колесо через небо. Вони будуть підніматися на високі підйоми, блокувати талони і вільне падіння, розблокуючи свої кігті і відокремившись перед тим, як вони потраплять в землю. Вони також судяться через видовищні дзвінки, а також, привертаючи один одного через «пісню».

Рекомендуємо

Який тип уряду має Ірак?
2019
Які країни межують з Колумбією?
2019
Які країни межують з Кот-д'Івуаром?
2019