Бірманські факти Python: Тварини Азії

Опис

Бірманський пітон входить до п'ятірки найбільших змій на планеті. Змія є рідною для Південно-Східної Азії і тропічного півдня. Змія темного кольору з великою кількістю коричневих плям. У зв'язку з подібністю з африканським рок-пітоном, ці дві групи заплутуються. Як правило, бірманський пітон зростає до довжини від 12 до 13 футів. Хоча жінки важать більше, ніж самці, вони коротші. Найбільший коли-небудь бірманський пітон був названий "дитиною" і мав довжину 18 футів і 10 дюймів. Дитина жила в Змії Сафарі, штат Іллінойс. Карликові бірманські пітони також присутні в таких районах, як Сулавесі, Ява і Балі. Карликові форми становлять від 6 до 8 футів.

Хабітат і ареал

Природно, бірманські пітони зустрічаються в південних районах Азії в таких регіонах, як Непал, Таїланд, М'янма, В'єтнам, Індонезія, Лаос та інші регіони. Більшість цих пітонів у своїх природних місцях існування є фантастичними плавцями, які проводять своє життя поблизу постійних джерел води. Інші місця, де вони, швидше за все, живуть, включають болота, болота, долини річок і ліси.

Pythons також вдалося вторгнутися в райони, де вони не існують природно. Хорошим прикладом є Еверглейдс у Флориді, де було захоплено більше 1330 бірманських пітонів. Вони були введені в Еверглейдс після того, як була знищена установка для розмноження пітона. Іншим джерелом є імпорт змій. Зрештою, у 2012 році імпорт пітона був заборонений Міністерством внутрішніх справ США, оскільки пітони загрожували місцевим екосистемам.

Поведінка

Бірманські пітони - це переважно нічні змії. Як молоді, вони зручні в деревах і на землі. Однак з віком настають певні обмеження, тому вони проводять більшу частину свого часу на землі. Їх відмінні навички плавання роблять їх здатними залишатися зануреними до півгодини. Іноді вони можуть обходитися.

Дієта

Пітони - хижаки, які їдять птахів і дрібних ссавців. Їх раціон включає мишей, птицю, щурів та інших видів шкідників. Більші пітони можуть навіть піти на здобич свиней, або в дикій природі, або поблизу людської популяції. Змія використовує свої гострі ікла, щоб захопити здобич, а потім використовувати своє потужне тіло, щоб обернути навколо нього і вичавити жертву до смерті. Зафіксовані випадки, коли пітона атакують алігаторів у Флориді.

Відтворення

Сезон розмноження змій відбувається на початку весни, де самки відкладають яйця від 12 до 36 років. Самки залишаються з яйцями до вилуплення. Використовуючи свої тіла, пітони зберігають яйця при оптимальній температурі. Яйця використовують свій яєчний зуб, щоб вирватися з яєць. Після того, як вилупилися, молоді самі по собі, і мати покидає їх.

Загрози та збереження

Бірманські пітони в дикій природі вважаються загрозливими, оскільки їх полюють і вбивають для їхньої шкіри, традиційних методів лікування, для того, щоб їх замазували, та інших. Нещодавно МСОП класифікував її як вразливу в той час як у Гонконзі вона є захищеним видом.

Рекомендуємо

5 Реальні замки, що надихнули вигадані фільми
2019
Де починається космос?
2019
Злочин в Америці: держави з найбільшою кількістю вбивств
2019